logo PSP klub koloběhu Plzeň

PSP - klub koloběhu Plzeň

PROPOZICE KOLOBĚŽKOVÉHO KROSU 6.6.2009

Vážení koloběžkoví příznivci!
Blíží se čas prvního závodu Kidokai Scooter Cross Tour 2009!
Mnozí z Vás budou mít poprvé šanci poměřit své síly s jinými jezdci na koloběžkách a samozřejmě i s bikery v terénu Jizerských hor.
Organizátoři nám vyšli vstříc s naší vlastní kategorií, takže si můžete závod užít dvojnásob.
Závod se jede s čipy, na startovním čísle je pro neznalé také mapka s trasou závodu. A v pátek večer se také můžete zúčastnit prologu – společně s jezdci na vysokých kolech a bikery se pojede z Liberce do Jablonce a pak na Bedřichov. To je pohodová vyjížďka pro každého.
Chcete se účastnit a nevíte , jak postupovat?
Většinu informací naleznete na http://cyklo.jiz50.cz/
Základní informace:
Start: 6.června2009 – Cyklo Patria Direct Jizerská 50 (Bedřichov v Jizerských horách)
Čas:x9:30(startuje se po vlnách!!!
Trať:26km po silničkách, panelkách i v terénu po stopách proslulé zimní Jizerské 50, zařazené i do Worldloppet – světového poháru dálkových běhů na lyžích.
Přihlášky na tento atraktivní závod případně žádost o informace posílejte na e-mail: richard.jisl@kidokai.cz , současně s platbou na č.ú.: 167258978/0300, variabilní symbol: 20090606 – uvádějte prosím i Vaše jméno!!!
Cena startovného na J50 je stejná jako pro bikery- tj.: do 31.5. 400,- Kč. pozdější přihlášky je nutno řešit individuálně s pořadateli závodu!!!
Chcete strávit celý víkend aktivně? V neděli 7.6. můžete vyrazit ještě do nedalekého Gorlitz a zúčastnit se mezinárodního maratonu, na kterém je rovněž vypsána kategorie koloběžek!!! A za úplně symbolické startovné 10Euro, propozice zde.
Těšíme se s vámi na startu!
S koloběžkovým pozdravem: „Trhni si nohou!“
Richard Jisl